Радіо П’ятниця: Перезавантаження в Час Війни

Радіо П’ятниця: Перезавантаження в Час Війни

Історія та Мета

Радіо П’ятниця завжди асоціювалося зі святом і гарним настроєм. З моменту заснування, наша мета – створювати атмосферу п’ятниці щодня. Проте, в умовах війни, місія радіостанції набула нових важливих значень.

Відновлення Мовлення

Щоб підняти бойовий дух українців, Радіо П’ятниця повертається в ефір з оновленим музичним форматом і програмами. Це рішення прийнято для об’єднання нації в боротьбі за свободу, додавання оптимізму та переможного настрою.

Час для Повернення

На початку війни суспільство зосереджене на новинах, але з часом з’являється потреба в позитивних емоціях. Зараз саме час повернути улюблену радіостанцію в ефір, щоб нагадати про важливість радості навіть у складні часи.

Новий Фокус і Заклик

Під час війни будні дні змішуються. Гасло «У нас завжди п’ятниця!» втратило свою актуальність. Тепер головний заклик – «За Перемогу!», що мотивує як військових, так і цивільних.

Оновлений Контент

Ми видалили всі російськомовні пісні з нашої бази. Залишився формат попестради, зокрема не менше 60% україномовних хітів. Інша частина – популярні закордонні пісні 80-90-х років. Ми зберегли народний характер станції, оновивши оформлення для підтримки гумору та мотивації.

Програми та Ведучі

Радіо П’ятниця повертається з ведучою Вікторією Зубрейчук. Нова програма «ППО! Програма Привітань та Обіймів» буде виходити з 15 до 17 години щодня. Знайомі голоси ведучих супроводжуватимуть слухачів з ранку до вечора. Новини виходитимуть щогодини, а прогноз погоди залишиться незмінним. Також ми готуємо програми з безпеки та життєзабезпечення під час війни.

Підтримка ЗСУ та Українського Народу

Ми висловлюємо вдячність ЗСУ та всім захисникам за можливість займатися творчістю і розвивати український культурний простір. Наші програми підтримують бойовий дух, додають сили, оптимізм і віру в перемогу.

Заключне Слово

Радіо П’ятниця – це більше ніж просто радіостанція. Це символ радості та позитиву, який об’єднує людей і підтримує їх у будь-які часи. Незалежно від обставин, наша команда завжди працює на повну, щоб дарувати слухачам незабутні емоції та гарний настрій. І хоча святкування може бути відкладене, Радіо П’ятниця завжди готове повернутися до свого звичного формату, коли настане час святкувати.

За Перемогу!

Радіо П’ятниця відновлює мовлення з оновленим музичним форматом і програмами. Ми прагнемо об’єднати українців у боротьбі за свободу, додати оптимізму та переможного настрою. За Перемогу! Подробніше тут: https://mediawiki.volunteersguild.org/index.php?title=User:RickieQzb5937, вебсайт Слухати радіо п’ятниця.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.